www.nyilmeregbeka.hu

Létrehoztam egy nyílméregbékás honlapot. Kicsit más mint ez, nem blogolós  nem több fajta véleményt megjelenítő. A célja inkább a saját állományom bemutatása, és a feleslegessé vált szaporulatok és az általam is használt felszerelések értékesítése. Nyilván a békákhoz felszerelésekhez kapcsolódó információk is meg jelennek. De csak az én nézőpontomból. Aki több embernek a véleményére és tapasztalatára kíváncsi, az itt a “dendrobase.hu“-n fogja megtalálni. Továbbra is tervezem olyan jellegű cikkek megjelentetését, amik tágabb békás közösséget is érdekelhetnek, és ezáltal reklámozhassam a saját honlapomat is.

Elsőnek talán a “legrémisztőbb” dolgokat, amik miatt az emberek félnek belefogni a nyílméregbékák tartásába.

 

Kinek ajánlom a nyílméregbékák tartását ?

 

Nem túl misztikus és bonyolult ezeknek az állatoknak a tartása.

Messze kevesebb elfoglaltságot jelent, mint egy lakásban tartott macska vagy kutya, vagy egy tengeri akvárium. De több figyelmet igényel mint egy hörcsög, vagy egy hullámos papagáj.

Aki képes minden nap 5-6 perc figyelmet ezekre az állatokra fordítani plusz heti egyszer maximum egy óra hosszát, azoknak nem okoz nehézséget.

A napi 5-6 perc gondozás cserébe saját mini esőerdőnk különleges állatainak misztikus életébe nyújt páratlan betekintést.

Azonban a mindennapi rendszeresség elmaradása apró kedvenceink pusztulásához vezet.

A napi 5-6 perc bőségesen elég :

– állatok etetésére

– terrárium párásítására,

– kis fürdőmedencéjük vizének kicserélésére

heti maximum egy óra bőségesen elég a következő heti táplálékállatuk beszerzésére, vagy elkészítésére.

 

 

www.nyilmeregbeka.hu

Breki

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..