Slyfox vivarium I. update ;)

Ígéretemhez híven frissítem a képet, most valami ilyet mutat:

image

És amikor szerencséd van fotózás közben:

image

Előzmények: ==> ITT

Slyfox

2011. január 03. Képek, Terrárium Írta: slyfox 5 hozzászólás »

5 hozzászólás a(z) “Slyfox vivarium I. update ;)” bejegyzéshez

 1. avatar mimulus szerint:

  Gyönyörű 🙂 Nagyon szép , és még szebb lesz! Várom a xaxim kizöldülését 😉 a Fotó csodás 🙂

 2. avatar --Zsolt-- szerint:

  Igen, nagyon szép és milyen gazdag a növényállomány:)
  A jobb alsó sarokban lévő növénynek mi a neve?
  A képen látható páratartalom mérő szerintetek mennyire megbízható?

 3. avatar slyfox szerint:

  Melyik jobb? A szemből jobb alsó, vagy a terkó jobb alsója? A kúszónövény az a http://www.bensjungle.de/en/produkt_detail.php?product_id=2641&cp=1 , a fokföldi ibolya leveleire hajazó pedig a http://www.bensjungle.de/en/produkt_detail.php?product_id=2843&cp=1 A páramérő menyire hiteles? Csepeg benne a víz és 70%-ot mutat, szerinted? 😀 Naponta kétszer locsolok 30 sec ideig 3 Mystking fúvókából, hatszor megy 6 percig a fogger, és folyamatosan csobog. Létezik hogy ez 70% ? 😀

 4. avatar --Zsolt-- szerint:

  És a Ficus punctata -t hol sikerült beszerezned?
  Hozzá kell tenni, hogy én is bárhova rakom ezt a precíz mérőműszert..lehet az akár terrárium vagy akár a szabad levegő ahol röpködnek a mínuszok….én is azt vettem észre, hogy a 70% az mindenhol erősen jelen van.
  Gondolom ez valami bűvös szám, mert ha tetszik ha nem annyit mutat…de legyünk jóindulatúak: néha azért változik is….néha..:)

 5. avatar slyfox szerint:

  A növényeket a jávai moha kivételével abban az e-boltban szereztem be, aminek a honlapjáról belinkeltem őket, azaz a bensjungle.de -n. (Felhatalmazásom van a tulajtól, hogy leírhatom 😀 ) Nála vettem a Xaximot és szinte mindent, rengeteg növénye van, viszonylag jó áron, és én nagyon korrekt üzleti partnernek ismertem meg. A 70%-ot én is tudtam lejjebb vinni, a radiátoron leesett 30%-ra 😀 Egyszer a legelején mutatott 90%-ot, de azóta valamiért a 70 a szimpatikus neki, de mindegy, a békák élnek, esznek, petéznek, a növények nőnek, úgyhogy felőlem azt mutat amit akar.

  Ui: majd’ elfelejtettem, ha kell valami abból a boltból értesíts, mert szerintem a napokban kell rendelnem, bár nem tudom mit szól Benjamin ahhoz, hogy ilyen mínuszokban növényt küldjön.

Vélemény, hozzászólás?