Oophaga pumilio Cristobal

Jó békázást mindenkinek!

 

Slyfox

13 Comments

 1. Igen Zsolt, az én drágaságaim, 1 hím, két nőstény. Bár a képen valóban csak kettő látszik. Mimulus koma, nem kell irigykedni, van még ott, ahonnét ők jöttek. A Cristobal és a Colon között hezitáltam, de valahogy a Cristobal győzött.

  avatar slyfox
 2. Németországból érkeztek a Ben’s Jungle-től. Egyelőre ideiglenes lakosztályban vannak, most készül majd az új (ha összeforr az ujjam, amit barkácsolás közben ügyesen csontig metszettem egy sniccerrel, hiába, kellett nekem az Olfa penge).

  avatar slyfox
 3. Nem, nem postán, azt egyikünk sem merte megkockáztatni. Sankt Pölteni börzén koccantunk Bennel, ott vettem át. Ha valakinek tutira kell, lehet hogy negyedévente a HAMM-i börzén meg tudom szervezni. Van ismerősöm aki rendszeresen jár ki. De hozzám el kell jönni érte akkor is!

  avatar slyfox
 4. A mai napon egy filmesdobozban találtam 9 Pumilio petét. Sajnos mind penészes lett. Most azon agyalok, hogy ez esetben hogyan kezelik le vajon a petéket, mert ugye a Pumilióét nem lehet felnevelni mesterségesen. Bár lehet, hogy ugyanúgy le lehet kezelni a dobozban és utána az egészet visszatenni a helyére? Ötletek?

  avatar slyfox
 5. Nem láttam, a hím még éppen hogy csak gyakorolja a brekegést. A leghosszabb trilla kb 1,5-3 perc volt. Messze vagyunk még a több perces énekléstől. Lehet hogy eleve nem lettek megtermékenyítve, mert fiatalok még az állatok szerintem.

  avatar slyfox

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..