Allobates rufulus (Gorzula, 1990)

Latin név: Allobates rufulus (Gorzula, 1990)
Vörös Lista: nincs adat
Élőhely: Venezuela délkeleti része, 2100 és 2600m közötti köderdők.
Méret: 24mm
Színezet: világosbarna test, hasán világosárga, fehér pontok, comb belső oldala narancssárga
Nemi jellegek: A nőstény testesebb.
Terrárium: fán élő faj
Hőmérséklet: 21-24°C, éjjel 5-6°C-kal hűvösebb
Szaporodás: nincs adat
Fotó:
Cikk:
Forrás: Pfeilgiftfrösche / Lötters, Jungfer , Henkel , Schmidt – Frankfurt : Chimaira, 2007. – p. 312-313

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..