6. Terraplaza Budapest expo 2012.02.12.

 

 

Mi a TerraPlaza?

Vásár. Az egzotikus állattartást fókuszba helyező expo, fő irányvonalai a terrarisztika és az akvarisztika. A szakma kiemelkedő tenyésztői, üzletei, gyártói képviseltetik magukat az rendezvényen.

Szerte Európából érkeznek látogatók az eseményre, hogy válogathassanak a ritkaságokból, és elsőkézből kaphassanak a tenyésztőktől szakmai útmutatást.

Életforma. A terrarisztika és akvarisztika művelői jobbára interneten tartják a kapcsolatot, mely hazai szinten egy dinamikusan növekvő, szilárd, de mégis nagy, baráti közösséget alkot.
Az eseményen személyesen találkozhatnak a hobby művelői, így kezdetektől fogva közönségtalálkozó szerepét tölti be. A TerraPlaza-n belül több klub és egyesület, illetve szervezett találkozó működik.

Ismeretterjesztő. A szervezés egyik fő célja, hogy egy színvonalas rendezvény keretében Magyarországon is elérhető közelségbe helyezze az egzotikus állattartást, a hozzá kapcsolódó hobbi minden részletével és tudásanyagával.
A rendezvényen belül nyitva áll az ELTE Biológiai és Őslénytani Kiállítása és Történeti Ásvány- és Kőzettára, melyekben az egyetem kutatói óránként tartanak idegenvezetést a TerraPlaza látogatói számára. Emellett a rendezvény ideje alatt előadások zajlanak, melyeket a szakma legkiemelkedőbb művelői és vendégelőadói tartanak.

Nagykövet. Magyar terrarisztika és akvarisztika ügyét képviselő egyfajta ernyőszervezetként a szakma külföldi vérkeringésébe bekapcsolódott. Így más európai rendezvényeken aktív tagként képviselteti magát, így teremtve releváns kapcsolati tőkét és kibővült lehetőségeket partnerei számára.

Természetvédő. A TerraPlaza rendszeresen támogat állat és természetvédő szervezeteket, hogy ebben is kivegye a részét egy természetközelibb és fenntarthatóbb jövő megteremtésében.

A helyszínről

Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel: 4-6-os villamossal (Petőfi híd [budai hídfő]), 103-as busszal (Pázmány Péter sétány). Illetve közúton is könnyen elérhető (10 perc az M0-ás M6-os levezető szakaszától), helyszíni parkolási lehetőséggel. GPS koordináták: Szélesség= 47°28’19.86″é; Hosszúság= 19° 3’42.19″K)

Jegyárak:

Felnőtt: 950 HUF

Diák/nyugdíjas: 800 HUF

14 órától egységes délutáni jegy 650 HUF!

6 éves kor alatt ingyenes!

Nyitvatartás:

2012. február 12. (vasárnap)

10:00-tól 17:00-ig

Helyszín:

ELTE TTK déli-tömb

Budapest 1117 Pázmány Péter sétány 1/C

GPS koordináták: Szélesség= 47°28’19.86″é; Hosszúság= 19° 3’42.19″K)

Ingyenes parkolási lehetőséggel!

Minden érdeklődőt Szeretettel várunk!Terraplaza Budapest
 

www.terraplaza.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..