Exo-terra frog room

Ismét egy szép gyűjtemény! Lehet gyönyörködni és irigykedni! 🙂

5 Comments

  1. Nagyon szép !
    Egy baj van az exo-terra terráriumokkal a békák szempontjából, pontosabban a békagazdák szempontjából. mégpedig az, hogy olyan rács van a tetejükön, amin kiférnek a muslincák, ezenkívül idővel elkezd rozsdásodni. Sokáig kerestem olyan, rácsot, vagy tüll hálót, amin nem férnek át a muslincák. Meg is találtam, meglepő helyen……….

    avatar Breki
  2. Nálam az exoterrás terráriumban az ajtó oldalánál jött ki a muslica és a tetején amikor a fémrács kerete alá mentek! Így a tetejét leragasztottam szigetelőszalaggal, majd úgyszintén az oldalfal és az ajtó közé ragasztottam egy két csíkot! Nálam nincsenek muslicák így, pedig az exoterrás a tetőm, bár most jut eszembe hogy én a rácsokra a pára érdekében az ajtó szellőzőjét kitömtem kis szivacsokkal, majd a tetejére üveglapokat vágtam! És nincs muslica a szobában 😉 De az új terkóhoz kell úgyis valami, köszi a tippet Breki! 😉

    avatar mimulus

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..