Exo-terra frog room

Ismét egy szép gyűjtemény! Lehet gyönyörködni és irigykedni! 🙂

2011. február 21. Terrárium, Videók Írta: mimulus 5 hozzászólás »

5 hozzászólás a(z) “Exo-terra frog room” bejegyzéshez

 1. avatar Breki szerint:

  Nagyon szép !
  Egy baj van az exo-terra terráriumokkal a békák szempontjából, pontosabban a békagazdák szempontjából. mégpedig az, hogy olyan rács van a tetejükön, amin kiférnek a muslincák, ezenkívül idővel elkezd rozsdásodni. Sokáig kerestem olyan, rácsot, vagy tüll hálót, amin nem férnek át a muslincák. Meg is találtam, meglepő helyen……….

 2. avatar slyfox szerint:

  Taníts mester, hol és mennyiért lehet beszerezni? Én is ezzel szívok, most a legapróbb szúnyogháló van fent, de nem elég, az apróbbik muslica meglép.

 3. avatar Breki szerint:

  Gondoltam, hogy ez másnak is probléma. 🙂
  Egy nagy áruházban találtam rá a leárazott holmik között. 🙂
  A megfelelő anyag, az autó ablakra helyezhető tapadókorongos fényvédő. Sűrű szövésű, erős, nem feslik, nem rozsdásodik, és még az erős fényt is bírja. (jobb mint a harisnya)
  Itt egy kép róla a neten :
  http://egyediajandekok.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1133030

 4. avatar slyfox szerint:

  WÁÁÁÁZZZ 😀

 5. avatar mimulus szerint:

  Nálam az exoterrás terráriumban az ajtó oldalánál jött ki a muslica és a tetején amikor a fémrács kerete alá mentek! Így a tetejét leragasztottam szigetelőszalaggal, majd úgyszintén az oldalfal és az ajtó közé ragasztottam egy két csíkot! Nálam nincsenek muslicák így, pedig az exoterrás a tetőm, bár most jut eszembe hogy én a rácsokra a pára érdekében az ajtó szellőzőjét kitömtem kis szivacsokkal, majd a tetejére üveglapokat vágtam! És nincs muslica a szobában 😉 De az új terkóhoz kell úgyis valami, köszi a tippet Breki! 😉

Vélemény, hozzászólás?