3 Comments

 1. Ez az ember nagyon ráér !
  A terráriumait állandóan átépítheti, ha nem így lenne a hullott falevelek rohadnának, az üvegek tele lennének algával és vízkővel (talán 2 terráriumot láttam amin van egy kis alga). Nekem a szemben lévő üveg tisztítás után egy nappal már piszkosabb, az oldalsó üvegek nagy részét nem is tudom tisztítani a növények miatt, ezért ott vastag lett a vízkő, azon meg nő a moha.
  Az is lehet, hogy nagyon új az egész. Az elhúzós üvegek feltűnően karcmentesek.
  DE NAGYON JÓL NÉZ KI, AZ TÉNY !

  avatar Breki
 2. Igen, nagyon szép!Rá nem lehet mondani, hogy elhanyagolja a békáit:)
  Nem láttam “társas” terráriumot. De felvetődött egy kérdés bennem… én úgy tudtam, hogy az adott békákat jobb külön-külön terráriumban tartani. Persze, akik terméketlen utódot produkálnak, azoknál ez érthető.
  Gyakorlatban hogyan működne egy vegyes békákkal lakott terrárium?

 3. Ebben Béka, azaz Breki az illetékes ő így tarja őket. Amerikában, Európa nagy részén már a gondolat is szentségtörés, kis medencékben, polcrendszerrel tisztán tartják őket. Az ozmózis víz sokat segít a vízkő ellen, ha beborítod az oldalát Xaximmal, le van róla a gond 😀 Amúgy ez a figura ráér és gusztustalanul gazdag lehet. De szép, az tény.

  avatar slyfox

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..