Dendrobates tinctorius “azureus” cikk

Szeretném figyelmetekbe ajánlani ismételten Kovalcsik Géza bácsi  Terrárium magazinban íródott ( Dendrobates azureus) cikkét , amelyet csatoltan megtaláltok itt kép és egy kicsit jobb minőségben pdf formátumban.

image image

Pdf: Dendrobates tinctorius “azureus”

3 Comments

 1. annyit fuznek hozza a cikkhez hogy a del amerikai esoerdok felelotlen ember altali irtasa elohejek beszukulsevel es allat ill novenyfajok ertelmetlen kipusztulasaval jar
  sajnos a nyilmeregbekaknak is rengeteg valtozata alfaja halt ki a mult szazadban felgyorsult esoerdo irtasok maitt gyakorlatilag eltuntek a z Evolucioban a gyilkos ostoba emberi felelotlenseg miatt!
  sok mas beka faj kerult a kihalas szelere megcsappant szaporodasi kozossegeikkel igy veszejeztetett fajok
  paradox de leht hogy a nyilmeregbekak fennmaradasat a mesterseges hobbybekatartok biztonsagos terraraiumai fogjak biztositani??

  ezert nagyon szep hogy egyre tobb felelosen gondolkodo allatbarat erdeklodik a termeszet eme paratlan s oj magaval ragado csodalatos elolenyei irant mint a nyilhegymeregbeka barataink:)

  avatar Gabo a beka

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..