Blogolj Te is!

Kedves Felhasználó, Látogató!

A blog célja a nyílméregbékákkal kapcsolatos új információk közlése, az ezekkel kapcsolatos észrevételek kulturált keretek között történő megvitatása.
Új témák indíthatóak, ezek indítását a moderátor engedélyezi, amennyiben nem megfelelő, elutasíthatja, e-mailben visszajelzi azt a szerzőnek!

Ha már regisztrált tagunk vagy, lehetőséged adódik, hogy megoszd a közösséggel, bármilyen nyílméregbékákkal kapcsolatos információdat! Ehhez nem kell egyebet tenned mint követni a lépéseket! Kérünk titeket, mivel ez nem egy fórum, ne kérdésekből álljon a bejegyzésetek, azokat feltehetitek a már közzétett cikkekben!

1. lépés

Elsősorban be kell jelentkezni az oldalra, majd jobb oldalt a navigációs résznél “Új bejegyzés írása” menüpontra kattintani.

2.lépés

Ezek után elnavigál a rendszer az adminisztrációs részhez, amit értelemszerűen ki kell tölteni!

image

Ha képeket is szeretnél a leíráshoz csatolni, azt kérnénk, hogy link formában szúrjátok az irományba, vagy a szikszay.sandor@gmail.com címre küldjétek el a bejegyzés címével! Ezek után mi megszerkesztjük, egyeztetés után a cikket! Várunk minden érdekes információt!

Ha elakadtál, nyugodtan kérj segítséget a “Kapcsolat” menüpontban, vagy írj a szikszay.sandor@gmail.com e-mail címre!

Jó blogolást!

4 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..