3. TerraPlaza Budapest 2010.10.24. videó

Végre valahára ez is elkészült.
TerraPlaza – Egzotikus állatkiállítás és vásár – vol.3.:

Fogyasszátok egészséggel, és gyertek a februári börzére is! Nagyon boldog

Ferrault

7 Comments

  1. Nem tudja valaki az elérhetőségét annak az árusnak aki muslicát árul? a videón látszik 😀 Vagy Valaki adhatna valamilyen elérhetőséget a hideg kicsit betett megint a muslica tenyészetemnek! S.O.S !

    avatar mimulus
  2. Rendesek vagytok, de sajnos miskolci vagyok, Bp nekem 180Km 🙁 De valamit ki kell találnom mert hamarosan éhezés lesz 🙂 és azt nem szeretném! Esetleg valaki postát nem vállalna (hungarocelles dobozban)? Természetesen a muslica és a postát is fizetném! A Kisteki nem vállal postát 🙂

    avatar mimulus
  3. Zsoltnak igaza van, volt rá példa mikor megröptettem pár százat, még jó, hogy a terkóból nem jutott ki túl sok, a békák először bután néztek, de azért párat levadásztak. Egy haverommal sok sörért lehet hogy tudnék lejuttatni, de az a baj, hogy ő hétfőtől csütörtök estig van Miskolcon, és péntektől vasárnapig Pesten, szóval legfeljebb hétfőhöz egy hétre tudná vállalni, mivel ma már nem gondolom hogy tudna szerezni.

    avatar slyfox

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..